top of page

Nieuw raamprofiel: Horizon


Nieuw Raamprofiel Horizon

Mooi van buiten met natuurlijke lichtinval

De ramen van een woning zijn een belangrijk onderdeel van uw interieur. Hoewel een raam makkelijk kan worden beschouwd als iets dat er van buiten mooi uit moet zien, is de keuze van de juiste ramen essentieel als u natuurlijke lichtinval wilt. Groven Ramen en Deuren heeft een nieuw raamprofiel in zijn aanbod: Horizon. Ontdek hier alle voordelen ervan.


Moderne uitstraling

Steeds meer mensen kiezen voor een moderne uitstraling voor hun woning. Met het raamprofiel Horizon verkrijgt u meteen wat u wilt. Het gelijkliggend en vlak uiterlijk zijn de troeven die zorgen voor de moderne look. Het Horizon raamprofiel is dan ook een resultaat van jarenlange expertise en onderzoek, en dat in combinatie met het Italiaanse gevoel voor stijl. Daarnaast is het ook beschikbaar in tal van kleuren en afwerkingen waardoor u het volledig kunt doen passen met de rest van uw woning. De raamprofielen zijn tevens ook erg makkelijk in onderhoud waardoor u niet hoeft na te denken over een regelmatig onderhoud.


Duurzaamheid voorop

Ook op vlak van isolatiewaarden blinkt het Horizon raamprofiel uit. Omdat het nieuwe systeem bestaat uit één strak geheel biedt het hoge isolatiewaarden waardoor het een moderne esthetische uitstraling perfect combineert met functionaliteit. Daarnaast zorgen de slanke raamprofielen ervoor dat de lichtinval in uw woning maximaal is. Hierdoor moet u minder snel rekenen op uw verlichting en profiteert u maximaal van de warmte van de zon in uw interieur.


De raamprofielen kunnen worden gebruikt voor drievoudige beglazing of functionele beglazing. De dubbele dichting van de pvc-ramen maakt energiebesparing dan weer vanzelfsprekend en isoleert niet alleen thermisch, maar ook akoestisch.


Met de nieuwe Horizon profielen is er weer een grote stap gezet in nog duurzamere raamprofielen zonder dat de esthetische waarde van uw woning verloren gaat. Wilt u meer weten over de nieuwe Horizon raamprofielen? Neem dan contact op met Groven Ramen en Deuren.

16 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page