top of page

Minder geluidsoverlast in huis

Bijgewerkt op: 31 jan. 2023

Wat kan je er zelf aan doen?

Of het nu het resultaat is van algemeen straatlawaai of een nabijgelegen autosnelweg, een school, ziekenhuis of regelmatige tuinfeestjes in de buurt; geluidsoverlast kan heel storend zijn. Groven Ramen en Deuren, gespecialiseerd in ramen en deuren in pvc en aluminium in Antwerpen en omgeving, legt uit waarom geluidsoverlast in huis problematisch is en hoe ze jou kunnen helpen met het oplossen van dit probleem.


Waarom is geluidsoverlast in huis problematisch?

Geluidsoverlast, en zeker geluidsoverlast van langdurige aard, brengt ernstige gevolgen met zich mee. Het zorgt voor een toename in ons stresshormoon en verhoogt de bloeddruk. Twee lichamelijke gevolgen die je zeker wilt vermijden, want deze combinatie kan resulteren in hartklachten. Daarnaast veroorzaakt geluidsoverlast ook slaapproblemen, wat zich al snel vertaalt in vermoeidheid en serieuze lichamelijke klachten. Wees de dokter voor en zoek een oplossing zodra het probleem zich voordoet.


Groven Ramen en Deuren biedt een oplossing

Het installeren van ramen in pvc of aluminium is een van de meest effectieve manieren om geluidsoverlast in huis te verminderen. Bij Groven Ramen en Deuren werken wij enkel met kwalitatief hoogstaande producten voor optimale resultaten. We kunnen deze kwaliteit met zekerheid garanderen omdat we, met 45 jaar ervaring, de ramen in pvc en aluminium zelf produceren. En omdat we enkel met de beste basismaterialen werken, zoals Polypane Isophon.

Pvc heeft een goede score voor akoestische dichtheid en is daarom het materiaal om te gebruiken bij het geluidsdichten van jouw woning. Hoge akoestische isolatie is niet de enige reden om voor dit materiaal te kiezen. Pvc biedt ook een uitstekende thermische isolatie aan. De keuze voor pvc hoeft niet jouw portemonnee leeg te roven. Beperkt budget? Kies dan strategisch en bedenk in welk ruimtes je het meest rust kunt gebruiken, zoals de slaapkamer of het bureau.


Wens je meer informatie en een gratis offerte? Contacteer Groven Ramen en Deuren voor een sluitende afwerking en meer rust in huis!


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page