top of page

Hoe onderhoud ik mijn ramen en deuren in pvc of aluminium?

Onderhoud pvc en onderhoud aluminium

Pvc en aluminium zijn de laatste tijd zeer populaire bouwmaterialen geworden, aangeprezen als duurzame, onderhoudsarme, weerbestendige en betaalbare alternatieven voor houten of roestvrijstalen ramen. Daarom schakelen veel mensen over op aluminium en pvc-ramen en deuren als hun favoriete keuze wanneer ze een huis of commercieel onroerend goed bouwen of verbouwen.

Niet veel mensen zijn zich er echter van bewust dat zelfs deze zogenaamde 'onderhoudsarme' materialen alsnog enig onderhoud nodig hebben om langer mee te gaan en hun mooie uiterlijk te behouden. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van pvc en het onderhoud van aluminium.


Hoe de lijsten schoon te maken

Raamlijsten schoonmaken blog

Het reinigen van uw pvc of aluminium deur- en raamkozijnen is eenvoudig. Het enige wat u nodig hebt, is een beetje mild afwasmiddel en wat warm water. Gebruik een zachte spons of doek om uw kozijnen en scharnieren snel schoon te vegen, terwijl u uw doek of spons uitspoelt en uw water ververst na elk raam. Gebruik geen agressieve producten of schuursponsjes op uw frames, omdat dit het metaal waarschijnlijk zal beschadigen en de levensduur van uw frames verkort.

Als u meer hardnekkige vlekken te lijf gaat, is een citroen of een professioneel schoonmaakmiddel van goede kwaliteit prima. Wrijf de citroen gewoon een paar keer over de vlek en deze zou moeten verdwijnen.Hoe u het glas in uw ramen en deuren kunt reinigen

Ramen kuisen blog

Een goede glasreiniger en een goede microvezeldoek zijn alles wat u nodig heeft om het glas in uw ramen en deuren schoon te maken. Kies een glasreiniger die een streeploos resultaat belooft en gebruik een handtrekker om ervoor te zorgen dat uw ramen brandschoon zijn.
Zorg voor uw deuren en ramen en zij zullen voor u zorgen

Zoals u ziet, is het onderhoud van uw ramen en deuren snel en eenvoudig. Als u voor uw deuren en ramen zorgt, zorgen zij voor u met een soepele bediening, uitstekende beveiliging en een verbluffend mooi uiterlijk. Neem vandaag nog contact op met het vriendelijke en deskundige team van Groven Ramen en Deuren voor meer informatie over ramen en deuren onderhouden. Wij geven u graag advies.

151 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page