top of page

Hefschuifraam installeren, welk materiaal kies ik best?

Welk materiaal kiezen voor het hefschuifraam

Is het tijd om uw bestaande schuiframen te vervangen? Welke stijl of kleur u ook zoekt, het is vast wel te vinden in pvc of aluminium. Hefschuiframen in pvc en hefschuiframen in aluminium worden steeds populairder. Ze zijn misschien niet de goedkoopste keuze, maar u bespaart stookkosten, er is geen onderhoud en het duurt lang voordat u weer aan raamvervanging moet denken.

Hefschuifraam installeren blog

Kracht en duurzaamheid

Pvc staalversterkt en aluminium zijn ongelooflijk sterke materialen. Dit in combinatie met aangepast hefschuifraambeslag en uw hefschuifraam zal tientallen jaren feilloos functioneren.

Een goed gemaakte hefschuifraam gaat tientallen jaren mee. Pvc en aluminium zijn bestand tegen de natuurelementen en zeer duurzaam, waardoor de ramen na plaatsing tientallen jaren als nieuw zullen zijn.


Weerbestendig en roestvrij

In tegenstelling tot andere materialen zijn aluminium en pvc weerbestendig en zal het nooit roesten. Zo geniet u nog tientallen jaren zorgeloos van uw pvc of aluminium hefschuifraam.


Lagere kosten dan u zou verwachten

Vanwege hun lange levensduur en het ontbreken van onderhoud en reparaties zijn pvc en aluminium en hefschuiframen goedkoper dan alternatieven van hout.


Hoge energie-efficiëntie

Alle hefschuiframen van Groven Ramen en Deuren zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing (met veiligheidsglas of gelaagd glas) voor uitstekende thermische prestaties. Houd uw huis koel (of warm) en bespaar op rekeningen. Bovendien laten ze niet toe dat geluiden van buiten uw rust in huis verstoren.


Makkelijk te onderhouden

Pvc en aluminium en hefschuiframen hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en de meeste hebben slechts één keer per twee tot vier maanden een doekje nodig om vuil te verwijderen. In tegenstelling tot hout hoeven de kozijnen niet te worden geverfd of gebeitst om hun weerbestendige eigenschappen te behouden. Frames zullen niet roesten, corroderen of rotten.


Eigen productie en plaatsing

Bovenstaande punten én een eigen productie én een eigen plaatsing garanderen u een feilloos werkend en sluitend hefschuifraam.

Kortom een hefschuifraam waar u tientallen jaren plezier aan beleeft.


Bent u overtuigd van de voordelen van pvc of aluminium hefschuiframen? Neem dan contact op met Groven Ramen en Deuren voor meer informatie of een offerte.

44 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page